Medlemskap

Att engagera sig i LARS är mycket enkelt och framförallt väldigt roligt. Oavsett om du ridit flera mästerskap, precis har börjat rida, eller aldrig har suttit på en häst, alla är välkomna! För att påbörja detta äventyret teckna ett av våra medlemskap och håll sedan utkik i nyhetsbrevet efter roliga aktiviteter att engagera sig i! Vi erbjuder idag två typer av medlemskap, beroende på om du vill rida i vår ridgrupp eller inte.

Lathund medlemskap

 

Vill inte rida: AF medlemskap + LARS medlemskap, krävs

Vill rida: AF medlemskap + LARS medlemskap + LCR medlemskap, krävs

AF medlemskap

 

Oavsett medlemskap krävs ett aktivt studerande vid universitet eller högskola i Öresundsregionen samt att du är medlem i Akademiska Föreningen (AF). För att bli medlem i AF följ denna länk.

 

LARS medlemskap

 

Har du din egen häst med i Lund och vill hänga med andra hästintresserade studenter? Har du aldrig suttit på en häst men vill ändå hänga på på allt kul? Är du mer intresserad av internationella studentryttartävlingar än av nationella (läser mer under tävling)? Vill du ta del av roliga aktiviteter, härligt häng och pang fester? Fyll då genast i medlemsformulär du hittar här under, samt betala medlemsavgiften på 50 kr/termin via nedanstående valfritt betalningssätt (med swish blir beloppet 52 kronor då en swishavgift på 2 kr tillkommer). Medlemsavgiften betalas terminsvis, alltså behöver du inte vara aktiv medlem under hela kalenderåret.

  • Swishnummer: 123 480 49 28 (OBS beloppet blir 52 kr)
  • Plusgiro: 53 95 87-6
  • IBAN: SE51 9500 0099 6042 0539 5876, BIC: NDEASESS, Namn: Lunds Akademiska Ryttarsällskap

När du har blivit medlem kommer du att få ta del av vårt nyhetsbrev via mejl för att inte missa någon rolig aktivitet eller viktig information. Följ oss även gärna på sociala medier för att inte gå miste om något spännande och välkommen till Lunds bästa studentförening!

P.S. skulle du senare få upp suget att även rida i vår ridgrupp och ta del av alla uppsuttna aktiviteter så är det bara att även bli medlem i LCR (se nedan)

 

LCR medlemskap

 

Vill du kunna rida i vår ridgrupp? Kanske är du sugen på att rida i vårt klubbmästerskap eller representera LARS på Student-SM? Då ska du teckna LARS medlemskap med LCR!

LCR använder Hippocrates Academy. Länk till att teckna medlemskap finner du här.

Därefter kommer du få en faktura skickad till dig från LCR via mail. Se även till att registrera dig här för att få information om LARS ridgruppen och länk till anmälan!