Om LARS

Är du studerande i Malmö/Lund/Helsingborg-området och hästintresserad? Eller är du intresserad av att stödja vår verksamhet?

 

– I så fall är Du välkommen i Lunds Akademiska Ryttarsällskap!

 

LARS – Lunds Akademiska Ryttarsällskap, är en ideell, av Akademiska Föreningen erkänd, förening med uppgift att främja utövandet av ridsporten bland universitets- och högskolestuderande. Föreningen har funnits sedan 1959 och fortfarande samlas hästintresserade studenter för att upprätthålla sitt intresse under studietiden tillsammans med andra likasinnade. LARS anordnar många aktiviteter för sina medlemmar. Bara för att nämna några så har vi till exempel en egen ridgrupp på LCR, vi medverkar i studentryttartävlingar i Sverige och utomlands, åker på olika hästrelaterade evenemang, har fester och fikar tillsammans. Se till att hålla utkik efter LARS nyhetsbrev och boka därefter in de roliga aktiviteterna i kalendern!

Håll dig uppdaterad!

 

Du hittar vårt nyhetsbrev via länken nedan.

Där har du även möjlighet att registrera dig för att bli uppdaterad med allt roligt som sker i föreningen.

Nyhetsbrev

Vill du Donera?

 

LARS tar tacksamt emot hjälp för att kunna driva verksamheten vidare, för att fler ska få uppleva hur fantastisk studenttiden kan vara!

Betala in till plusgiro: 53 95 87-6

eller swisha valfri summa till 123 480 49 28

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss i LARS? Klicka in på vår kontaktsida och fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt.