Tävling

LARS anordnar både interna klubbtävlingar, nationella tävlingar för andra studentryttarföreningar i Sverige och skickar dessutom kontinuerligt lag till större internationella tävlingar runtom i världen. Oavsett storlek på tävlingarna går de alla ut på samma sak: att ha roligt och få rida lite samtidigt!

LARS-CUP

 

LARS-cup anordnas två gånger om året, hoppning på våren och dressyren på hösten. Dessa anordnas på samarbetsklubben LCR med deras hästar och används som kval till student-SM.

Läs mer om LARS-Cup

Student-SM

 

Student-SM arrangeras en gång per år och de olika svenska klubbarna turas om att vara arrangör. Information om SAR (Svenska Akademiska Ryttarförbundet) och de andra studentryttarföreningarna hittar du här!

Läs mer om Student-SM

Internationella tävlingar

 

Genom AIEC – World University Equestrian Federation anordnas också internationella studentryttartävlingar runtom i världen. Dessa hålls under en långhelg och innehåller allt från seriöst tävlande till galet studentfestande. Vanligtvis anordnas det en ungefär varannan månad och Sverige har skickat deltagare till de flesta det senaste året.

Läs mer om de internationella tävlingarna