Logo_no_text

Ordförande & Alumniansvarig

Namn: Annahita Amini 
Född:
 1993 
Pluggar:
 Personalvetare inriktning psykologi 
Det bästa med LARS:
Att få träffa så många människor som är lika glada och hästkära som en själv. Men allra bäst är att LARS är det perfekta stället att hitta folk att dela tentaångest med, att gå på äventyr med dagtid och gå på fest med kvällstid. Helt enkelt bästa kombinationen av häst och fest!
Kuriosa: Mitt partytrick är att vissla lilla snigeln med näsan, det går inte alltid, men när jag väl lyckas är det en tidsfråga innan folk rullar på golvet av skratt!
E-post:
ordf@lundsstudentryttare.se, alumni@lundsstudentryttare.se

Logo_no_text

Vice ordförande, Tävlingsansvarig & SAR-kontakt

Namn: Caroline Stern Olsson
Född: 1993
Pluggar: Juridik
Det bästa med LARS: Den fantastiska stämningen och öppenheten jag upplevde redan min första dag som medlem i LARS. Möjligheten att knyta kontakter med likasinnade studenter och att ha roligt tillsammans med eller utan häst!
Kuriosa: ar gymnasiebetyg i både traktorkörning och fårklippning. Det går sällan en hel dag utan att jag citerar TV-serien Vänner.
E-post: tavling@lundsstudentryttare.sesar@lundsstudentryttare.se

Logo_no_text

Info- och Kommunikationsansvarig, Sekreterare & SAIF-kontakt

Namn: Emilia Löfgren
Född: 1993
Pluggar: Juridik
Det bästa med LARS: Alla sköna och fantastiska människor samt den avslappnande stämning som råder! Redan från första dagen var jag en del av gänget!
Kuriosa: Jag läser alla Harry Potter-böckerna minst två gånger varje och år och har gjort så ända sedan de publicerades. Utmana mig gärna på kuriosa, om du vågar!
E-post: sekreterare@lundsstudentryttare.se, info@lundsstudentryttare.se

Logo_no_text

Sexmästarinna, PR & Spons

Namn: Mikaela Larsson
Född: 1996
Pluggar: Psykologi
Det bästa med LARS: Som sexmästarinna tycker jag självklart att det bästa med LARS är våra fantastiska baler och evenemang. Dessutom har vi kanske Lunds mest välkomnande stämning. Svårslaget.
Kuriosa: Jag kan alla Sveriges landskapsdjur!
E-post: event@lundsstudentryttare.se, fest@lundsstudentryttare.se, pr@lundsstudentryttare.se, spons@lundsstudentryttare.se

Logo_no_text

Kassör & Medlemsansvarig

Namn: Caroline Ljungqvist
Född: 1992
Pluggar: Ämneslärarutbildningen med inriktning mot gymnasieskolan
Det bästa med LARS: Alla människorna och den gemenskap som finns i LARS. Det finns en plats för alla ung som gammal i LARS.
Kuriosa: År 2007 råkade jag ramla av min häst under en hubertusjakt, vi red ute i havet och plötsligt så trampade min häst snett och jag for av hästen. Det ville sig inte bättre än att SVT filmade min avtrillning och sände den som en del av pausunderhållningen i världscupen i hoppning några veckor senare.
E-post: kassor@lundsstudentryttare.se, medlemsreg@lundsstudentryttare.se

Logo_no_text

Ridgruppsansvarig

Namn: Linn Lind
Född: 1995
Pluggar: Ekonomi
Det bästa med LARS: Att man får träffa andra hästintresserade studenter! Och alla roliga aktiviteter såklart.
Kuriosa: Jag gick på travskola när jag var yngre och fick tillfället att köra på Mantorptravets bana vilket var riktigt roligt.
E-post: ridgruppen@lundsstudentryttare.se

Logo_no_text

AF-Kontakt, LCR-Kontakt & Fotograf

Namn: Emma Thuresson
Född: 1996
Pluggar: Ekonomi kandidatprogrammet, inriktning företagsekonomi
Det bästa med LARS: Alla härliga personer man kommer i kontakt med! Att dessutom få prata häst med någon som faktiskt tycker det är roligt att lyssna på är ju ett stort plus!
Kuriosa: Jag har alltid fullt upp och planerar därför ofta mina dagar i minuter. Jag dricker inte kaffe så jag vet inte riktigt hur jag tar mig igenom min studenttid men det kan vara så att mitt beroende av chokladbollar hjälper till.
E-post: fotograf@lundsstudentryttare.se, af-kontakt@lundsstudentryttare.seLCR-kontakt@lundsstudentryttare.se

Har du frågor relaterade till hemsidan?

webmaster@lundsstudentryttare.se