Medlemskap

medlemsskap

Att engagera sig i LARS är mycket enkelt och framförallt väldigt roligt. Alla är välkomna! Det lättaste sättet är att teckna något av våra medlemskap och sedan hålla utkik i nyhetsbreven efter roliga aktiviteter att engagera sig i! Vi erbjuder idag två typer av medlemskap, beroende på om du vill rida eller inte.

MEDLEMSKAP MED LCR

Vill du kunna rida i vår ridgrupp? Kanske är du sugen på att rida i vårt klubbmästerskap eller representera LARS på Student-SM? Då ska du teckna medlemskap med LCR!

För ett medlemskap med LCR krävs det ett aktivt studerande vid universitet eller högskola i Öresundsregionen och medlemskap i Akademiska Föreningen (inskriven vid en nation). Därutöver ska medlemskap vara löst i Lunds Civila Ryttarförening.

Medlemskap i Lunds Akademiska Ryttarsällskap

Medlemmar betalar avgiften terminsvis. Man behöver alltså inte vara aktiv medlem under hela kalenderåret. Medlemsavgiften, som för tillfället är 50 kr/termin, betalas via valfritt betalningssätt:

  • Swishnummer: 123 480 49 28 (52kr; 2 kr swishavgift!)
  • LARS plusgiro: 53 95 87-6
  • IBAN: SE51 9500 0099 6042 0539 5876

efter att du fyllt i vårt medlemsformulär.

Registrera dig här för att få vårt nyhetsbrev!

Medlemskap i samarbetsklubben Lunds Civila Ryttarförening

Medlemskap i LCR kostar 365kr per år. Du blir medlem genom att registrera ett konto på sidan minridskola.se. Där väljer du Lunds Civila Ryttarförening som din ridskola och sedan ’Jag vill bli medlem hos er’ och skriver in dina uppgifter. På minridskola.se kommer du sedan att kunna betala medlemsavgiften. Skicka även ett mail till info@lundscivila.se som innehåller ditt namn, att du är student och medlem i LARS.

Registrera dig här för att få mail om LARS ridgrupp!

minridskola.se kan du även anmäla dig till kurser och lektioner som LCR håller i! Tips är drop-in lektionen som hålls kl. 09:00 på morgonen vissa fredagar, där rider medlemmar i LARS för vårt studentpris (dvs 270kr). Observera att detta endast gäller drop-in lektioner fredag morgon.

Medlemskap i Akademiska Föreningen

Medlemskap löses genom Studentlund; www.studentlund.se

MEDLEMSKAP UTAN LCR

Har du din egen häst med i Lund, men är ändå sugen på att hänga med andra hästintresserade studenter? Är du bättre på fest än på häst? Är du mer intresserad av internationella studentryttartävlingar än av nationella?

För ett medlemskap utan LCR krävs medlemskap i Akademiska Föreningen (inskriven i nation). Du kan dock närsom ångra dig och att bli medlem i LCR, då får du även vara med på våra uppsuttna aktiviteter.