medlemsskap

Att engagera sig i LARS är mycket enkelt och framförallt väldigt roligt. Alla är välkomna! Det lättaste sättet är att teckna något av våra medlemskap och sedan hålla utkik i nyhetsbreven efter roliga aktiviteter att engagera sig i! Vi erbjuder idag två typer av medlemskap, beroende på om du vill rida eller inte.

 

MEDLEMSSKAP MED LCR

Vill du kunna rida i vår ridgrupp? Kanske är du sugen på att rida i vårt klubbmästerskap eller representera LARS på Student-SM? Då ska du teckna medlemskap med LCR!

 

För ett medlemskap med LCR krävs det ett aktivt studerande vid universitet eller högskola i Öresundsregionen och medlemskap i Akademiska Föreningen (inskriven vid en nation). Därutöver ska medlemskap vara löst i Lunds Civila Ryttarförening.

 

Medlemskap i Lunds Akademiska Ryttarsällskap

Medlemmar betalar avgiften terminsvis. Man behöver alltså inte vara aktiv medlem under hela kalenderåret. Medlemsavgiften, som för tillfället är 50 kr/termin, betalas till LARS plusgiro 53 95 87-6 efter att du fyllt i vårt medlemsformulär.

 

Medlemskap i samarbetsklubben Lunds Civila Ryttarförening

Medlemsskap i LCR kostar 275 kr per år. Du blir medlem genom att skicka e-post till kansliet på LCR, info@lundscivila.se. Ange följande uppgifter:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Personnummer
  • E-postadress för fakturering
  • Att du är student och medlem i Akademiska Föreningen

När LCR fått in uppgifterna skickas en faktura om medlemsavgiften via e-post. Läs mer om LCR:s medlemskap på LCR:s hemsida

 

Medlemskap i Akademiska Föreningen

Medlemskap löses genom Studentlund; www.studentlund.se

MEDLEMSKAP UTAN LCR

Har du din egen häst med i Lund, men är ändå sugen på att hänga med andra hästintresserade studenter? Är du bättre på fest än på häst? Är du mer intresserad av internationella studentryttartävlingar än av nationella?

 

För ett medlemskap utan LCR krävs medlemskap i Akademiska Föreningen (inskriven i nation). Du kan dock närsom ångra dig och att bli medlem i LCR, då får du även vara med på våra uppsuttna aktiviteter.